Jani Sinisalo

Olitko itseoppinut ennen kuin kävit kitaratunnilla Roon kanssa ja miksi olet päättänyt hankkia kitaransoitonopettajan?
Jani S:
Olin soittanut itse n. 5 vuotta kitaraa on-off tyyppisesti välillä aktiivisesti joka päivä ja välillä taas monta viikkoa soittamatta.
Ajattelin, että kitaransoitonopettaja toisi lisämotivaatiota soittamiseen ja estäisi turhien soittotaukojen tulemisen. Toiseksi ajattelin, että on hyvä saada parempi käsitys musiikin perusteista ja muutenkin tekniikoista mitä ei välttämättä itse tule yksin opeteltua.

Onko kommunikaatio helppoa Roon kanssa? Tuntuuko, että Roo ymmärtää sinun
tavoitteesi ja tarpeesi?
Jani S:
Kommunikaatio Roo:n kanssa on mielestäni helppoa ja hän osaa selkeästi lukea, missä asioissa tarvitsen opastusta ja millä tavalla minun kannattaisi treenata. Roo ymmärtää tavoitteeni hyvin ja luo tunnit aina minun tarpeideni mukaan, joten tunneista on aina suuri hyöty ja ne ovat aina erilaisia.

Löytyykö Roon studiosta sopivat tilat ja tarvikkeet? Mitä laitteita puuttuu sinusta?
Jani S:
Studiosta löytyy kaikki tarvittava mitä soittotuntien pitämiseen vain tarvitseekin.

Opetteleeko Roo musatyylin joka kiinnostaa sinua?
Jani S:
Roo opettaa sen tyyppistä musiikkia, mitä itse haluan oppia eli hän kuuntelee kyllä mielipiteeni aina siitä mitä hän opettaa ja, että minkä tyylistä musiikkia haluaisin seuraavaksi oppia.

Kuinka tyytyväinen olet tällä hetkellä kitaransoitto taitoihisi, saavutatko tavoitteesi?
Jani S:
Olen tyytyväinen kehitykseen, mitä olen saanut Roo:n tuntien avulla. Soitto on kehittynyt huomattavasti uusien treenitapojen avulla, joita
ei itselle olisi tullut mieleen kun vain itseopiskelee. Tunneilta saa aina erittäin hyviä harjoitteita, joiden avulla soitto tuntuu sujuvan kokoajan paremmin. Myös tunneilta saadut materiaalit ovat erittäin hyödyllisiä ja avustavat kotona treenaamista erittäin paljon. Tavoitteet olen saavuttanut tuntien avulla ja kokoajan tuntuu, että uutta oppii.

Soitatko bändissä ja miten tunnit auttavat sinua bändisoitossa?
Jani S:
En soita tällä hetkellä bändissä.

Eteneekö Roo liian nopeasti tai hitaasti?
Jani S:
Roo etenee sillä tahdilla mikä on minulle aina sopivaa, eli hän kysyy kyllä, että mennäänkö liian nopeasti tai pitääkö nopeuttaa.

Suosittelisitko kitaratunteja kaverille?
Jani S:
Suosittelisin ehdottomasti.

Onko tuntien ilmapiiri liian rento tai liian vakava?
Jani S:
Tuntien ilmapiiri on omaan tarkoitukseen juuri sopiva. Välillä tehdään tiukkaa treeniä ja välillä ollaan vähän rennommin. Mielestäni tunnit ovat erittäin mukavia.

Onko motivaatiosi soittaa kitaraa noussut?
Jani S:
Kitaransoitto motivaatio on noussut paljon, kun on huomannut miten hyvin taidot kehittyvät oikeanlaisilla harjoitteilla.

Visit Us On YoutubeVisit Us On FacebookCheck Our Feed