Kitaratuntien säännöt

Tunti-aikoja on rajoitetusti, joten varaathan ajan johon pystyt sitoutumaan!

Perumatta jätetty tai liian myöhään peruttu tunti veloitetaan.

Mikäli ilmoitat vähintään 2 vrk aikaisemmin varattu tunti voidaan siirtää samalle viikolle ilman veloituksia. Tunti voidaan siirtää toiselle viikolle ilman veloitusta 5 vrk aikaisemmin.

Muista ilmoittaa puhelimitse soittamalla opettajalle.

Tekstiviesti tai sähköposti ei käy.

Esimerkiksi jos kitaratunti on sovittu torstaiksi soita ja peru se viimeistään sunnuntaina klo 20:00. Tällöin voimme siirtää tunnin toiselle viikolle ilman veloitusta. Jos ilmoitat vasta maanantaina tai tiistaina, tunti on pidettävä samalla viikolla. Jos ilmoitat vasta keskiviikkona tai torstaina, tuntia ei valitettavasti voida siirtää enää.
Silloin tunti voidaan kuitenkin järjestää WebCamin välityksellä Skypella tai videoituna etäkurssina sekä kotiläksynä.

Maksettu tunnit on pidettävä kolmen kuukauden kuluessa. Rahoja ei palauteta käyttämättömistä tunneista. Luokkatunnit ei voi siirtää.

Maksu: Maksa tunti aina etukäteen laskulla. Kirjanpidon ja pankkikulujen takia minimi pano tilille on kaksi tuntia kerrallaan. (Tämä ei koske ekaa tuntia.) Käytä aina samaa viitenumeroa. Muista merkitä laskun päivämääräksi eräpäivä. Kiitos, tämä helpottaa kirjanpitoa. Rahoja ei palauteta käyttämättömistä tunneista. Viivästyneistä tai virheellisistä maksuista veloitetaan aiheutuneet kulut. Viivästyskorko 8%. Huomautusaika 7 päivää.

Visit Us On YoutubeVisit Us On FacebookCheck Our Feed