Usein kysyttyä

Missä ja milloin tunnit järjestetään?
Tunnit järjestetään arkipäivinä klo 10-21, Helsingissä Uutiskatu 2.

En osaa soittaa mitään, saanko kuitenkin ilmoittautua kitaratunneille?
Kyllä, kitaratunnit on tarkoitettu kaikilla tasoilla soittaville. Ei kannata ujostella. Opit pian soittamaan. Ota yhteyttä mikäli et ole varma mikä on paras kitaratuntiopetusmuoto sinulle.

Onko 60-vuotias liian vanha aloittamaan kitaransoiton opiskelun?
Koskaan ei ole liian myöhäistä. Jos tiedät mitkä ovat tavoitteesi ja musiikkityylisi voit varmasti oppia ja pitää samalla hauskaa. Toiset oppilaat oppivat nopeammin kuin toiset, mutta löydämme aina juuri sinulle sopivan opetustahdin. Onnistuu varmasti, tervetuloa!

Olen itseoppinut, edistymistä tapahtuu todella hitaasti, motivaatio on lopussa ja haluaisin tietää olisiko kitaratunnit hyvä vaihtoehto?
Yksin voi olla hyvin haastavaa kehittyä eteenpäin esimerkiksi huonojen tapojen takia, jotka estävät tekniikan parantamisen. Tule vaikka yhdelle tunnille, ilman sitoutumista. Katsotaan mitä osaat ja haluat oppia tekemään, kirjataan ylös ongelmiasi ja ehdotan sekä kehitän ratkaisuja heti.

Opetatko 5-vuotiaita?
Opetamme lapsia alkaen 12v. Rakastan lapsia ja olen ylpeä isä, mutta opetusohjelma on suunnattu aikuisille ja teineille. Pienimmille löytyy parempia opetusmuotoja kuin yksilökitaratunnit esim. lasten musakerhot ja muskarit.

Paljonko kitaratunnista pitäisi maksaa?
Soittotunnin hinta sisältää ALV 24% sekä yritystoiminnan kuluja esim. soittotilan vuokra. Hyvä soitonopettaja takaa ammattitaidon, pitkän opetuskokemuksen ja luotettavan palvelun. Arvokkaita yksilötunteja on rajoitettu paikkamäärä, koska opettaja antaa parhaansa oppilaille. Edulliset soittotunnit ja vähäiset netistä löytyvät tiedot opettajasta kertovat yleensä vaatimattomasta opetustaidosta ja vaillinaisesta omistautumisesta opetukselle. En suosittele, että valitset soitonopettajasi pelkästään hinnan tai välimatkan perusteella. Saattaa olla, että soittointosi sammuu samantien huomatessasi kitaransoiton olevan liian haastavaa, vain koska opettajasi ei osaa näyttää sinulle sopivaa materiaalia.

Jos haluan oppia soittamaan kitaraa, pitäisikö osata lukea nuotteja?
Ei. Suosittelen opettelemaan nuotit kuitenkin jos sinulla on vähänkään korkeampia tavoitteita kuten säveltää ja äänittää musiikkia myöhemmin tai esiintyä säännöllisesti.

Oletko valmis?

Ilmoittaudu nyt!


Mikäli sinulle jää vielä kysyttävää vastaan mielelläni joko puhelimitse tai sähköpostilla.
Puh. 050 4907208
roo[at]kitaratunnithelsinki.fi
Visit Us On YoutubeVisit Us On FacebookCheck Our Feed